Optredens / Nieuws

Het Groot Blokzijls Piratenkoor wordt geregeld gevraagd om een optreden te verzorgen. We hebben in ons 30 jarig (17 sept 2017) bestaan honderden keren opgetreden in binnen- en buitenland. Feitelijk treden wij op in alle windstreken van het land. We hebben ook jaarlijks onze vaste optredens met name in onze thuishaven Blokzijl. U kunt de piraten daar vrijelijk bewonderen. Daarnaast zijn er nog enkele andere, ook plaatselijke, aktiviteiten waarbij veelal zelfs belangeloos ‘acte de presence’ wordt gegeven.

Als u belangstelling heeft om een optreden te boeken kunt u met ons contact opnemen via ons mailadres info@piratenkoor.nl wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zo beschikken wij over een professionele geluidsinstallatie, een lichtinstallatie en kunnen we vrijwel overal terecht van grote podia tot kleine intiemere gelegenheden. Afhankelijk van het soort optreden, de tijdsduur en de afstand berekenen wij een onkostenvergoeding. Maar een feest zal het altijd worden met dit oudste en originele piratenkoor. Het is zelfs mogelijk dat wij op aanvraag onze mobiele kanonnen afvuren.

Nieuws:

– Wij zoeken altijd naar zangers en muzikanten, heb je belangstelling neem dan even contact met ons op.
Wij repeteren iedere donderdagavond in ons eigen Honk in Blokzijl.

– Op 17 september 2017 vierden wij ons 30 jarig bestaan! Nederland heeft dat gemerkt! Blokzijl zeker, op 16 september hebben wij groots uitgepakt in de havenkolk en op de kade. Zie foto’s in galerij op deze website.

– Op 2 mei hebben wij op ludieke wijze een optreden gegeven in het gemeentehuis van Steenwijk. We hebben de raadsvergadering op prettige wijze voor aanvang verstoord. Wij wilden wat “politieke” aandacht voor ons 30 jarige jubileum!!

Op donderdag 21 september waren wij live op omroep Max te zien, die deze week live uitgezonden hebben vanuit Blokzijl hun programma Thuis voor Max.

-Wilt u ons jubileumboek bestellen, dat kan! Er is een eenmalige oplage gedrukt, dus wees er snel bij. Het boek kost € 20,– en kan besteld/afgehaald worden bij Reinder Post, Zuiderstraat 9 Blokzijl. (zie foto van boek in fotogalerij)
Tel: 06-16161518 of via info@piratenkoor.nl

Toekomstige openbare optredens in 2017 waar we te zien en te horen zijn:.

Geplande openbare optredens in periode  aug-okt:

– Vrijdagavond 6 oktober doen we mee met de tweede tentparty georganiseerd door de stichting Events in Blokzijl.
De avond begint om 20:00 uur en wij treden om 21:30 uur op.

• Klik hieronder de foto’s aan voor een impressie van enkele van onze laatste optredens!